header

header

onsdag 3 juni 2015

Extrainlämning ❤️

Så härligt! Min kontakt ringde mig för en dryg vecka sedan, undrade om vi kunde ha en liten extra inlämning...de kunde ju vänta till v29 som planerat men om vi hann sy... De hade helt slut på de fina filtarna som Lindha hade sytt och de skulle så gärna vilja ha klädset i st 50 då de har många fullgångna barn som behöver deras specialistvård. Det är klart att vi syr ❤️

När jag ändå ska upp och lämna, så lämnar jag in det som hittills kommit in! Så idag tar jag mina små cellofanpaket och styr bilen till Jönköping! Totalt lämnar jag in 58 kompletta klädset där 18 av dem är i st 50. De små klädpaketen består av bodys, byxa och mössa eller heldress och mössa. Dessutom lämnar jag in 18 stora och mysiga filtar med tillhörande matchande mössa... Kommer dessutom att lämna in ytterligare några filtar och snuttisar som Lindha kommer lämna till mig under dagen!

Hela härliga cellofanpakethögen

Från Hanna Rönmark


Från Hanna Rönmark


Från Rebekka Kohlman


Från Katarina Thulin


Från Katarina Thulin 


Från Katarina Thulin 


Från Katarina Thulin 


Från Katarina Thulin 


Från mig, Celinda


Filtar och mössor, från mig


Från mig


Från mig

Katarina Thulin har sytt massor av set med såväl bodys som heldress som jag tyvärr inte lyckats fota innan jag slog in dem igårkväll! Detsamma gäller Linn Vang som sytt bodys och Lisa Berglund som syt hela set! Själv fick jag koncentrera mig på att ffa kompletteringssy byxor och mössor men hann i alla fall med filtarna med matchande mössa och några set i st 50 varav en av dem fastnade på bild!


Ska bli så roligt att överlämna allt detta idag! Ett sådant fantastiskt uppdrag jag har ❤️ Tack till er alla som bidragit på ett eller annat sätt, allt från tyg, sömnad, knallar och peppning!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar